Ксю | Дата: Четвер, 27.12.2012, 10:48 | Сообщение # 1 |
Сержант
| Аутоімунне
Пікнік. У чашці чай із малиною. Відпочиваєш у згашенім пеклі. Твій лик укрили смутком-рядниною, А хтось повісив портретом на петлі.
Пікнік. Чи там знайшов своє зарево? Чи за малиновим дзвоном утратив? Збій. Пік. У мене знову це марево: Кінець… початок… безтільна кімната.
Я – Ваза
Я – ваза В мене ставлять кожен день нові квіти. Я наповнююсь – та чую їх смерть. Я – ваза Я не знаю, в чім я створена жити. А в мені живе земна круговерть.
Я – ваза Ти шукаєш за прозорістю тіла Повноту, яка б лишила свій слід. Я – ваза Придивися. Це я – вічність. Я – сила. Я – співавтор форми-змісту. Я – світ.
АнтиБіоТік
Музика мертвої тиші… Чую, як хронос б’ється. Чую, як звір мій дише: Скоро на лапи зіпнеться, Скоро по собі залишить Тільки незрячі скельця… Тільки порожні вірші… Музику впертого серця…
Арахнофобія
Я так боюся, що не знайду тебе в павутинні. Я уже і себе там, думаю, не знайду. Кажеш мені: "Все добре", – гладиш рукою по спині, Я за цим чую – дивно! – хижу павучу ходу.
Лапками шерстяними прокочується так швидко. Серце моє руками б’ється об смуту стін. Випустити б його! Але втрапить у іншу сітку, Зіткану чорним монстром – катом для наших спин.
Коливання
Про щось мені шепоче мертвий вечір. Про що? Я прислухаюся до слів: А їх нема, ця мова безсловесна. І нас нема,.. бо мертві безтілесні. І я б відповіла, якби зумів Підтримати мене у новій втечі.
Але мовчу – не довіряю мертвим: Сама би не повірила собі, Проте я знаю, що колись воскресну, А він, напевне, лишиться нечесним І збреше ще не раз своїй добі, Що він у цьому світі – вічна жертва.
Про щось мені шепоче мертвий вечір. А я тепер прошу його: "Помовч". Ми не тотожні в наших умираннях: Ти просто зникнеш – я діжду світання. І можеш виливати в мене жовч, Та наші коливання – різні речі.
|
|
| |
Avtor | Дата: П`ятниця, 28.12.2012, 20:16 | Сообщение # 2 |
Генерал-полковник
&&?>
|
|
|
| |