Avtor | Дата: П`ятниця, 18.01.2013, 10:34 | Сообщение # 1 |
Генерал-полковник
&&?>
| Журба Тяжка журба заполонила душу, Переплелася з сумом через край... І мріяти, творити я не зможу – Закінчився земний для мене рай.
Самотність мене точить, аж регоче, Як той диявол скаче на вогні. І розум серця слухати не хоче, Щось надломилось, кінчилось в мені...
Що мої мрії не збулись, не в цьому суть... Покинули мене життєві сили. Скоро на цвинтар тіло віднесуть І закопають глибоко в могилу.
Нема, не буде вже ніколи вороття Шаленій радості і моїм мріям... Назавжди зникну, піду із життя, І вітер самоту мою розвіє.
… Все ж недаремне в світі прожила, Лишила слід глибокий після себе, Щасливою в житті земнім була І душа – вічна, хай летить у небо.
І значить, я продовжую життя…
|
|
| |
Avtor | Дата: П`ятниця, 18.01.2013, 10:35 | Сообщение # 2 |
Генерал-полковник
&&?>
| Загиблим безвісті солдатам присвячую
Дивлюсь я на землю Священу свою, Що сита і чорна від крові Синів, що загибли в жорстоких боях За рідну Вітчизну в любові.
Упав солдат в бою У вир високих трав... А похоронку надіслали нені, Що син її десь безвісті пропав...
Знайшли останки їх через роки. Хоронять. І нікому плакать, і простить.. Бо рідна згорьована неня Давно вже в могилі лежить.
Життя минає. Поспішає лине На зустріч сонцю, радості,весні. І ці чиїсь сини, Що безвісті загибли,
В ночі і знов наснилися мені. Голосить пташка вдосвіта над ними. Дощем обмиті села і ліси... А матері й на тому світі плачуть.. І капають їх ьсльози із роси, Кривавої роси ...
Життя триває, А синів немає Ніколи не повернуться вони...
|
|
| |