Avtor | Дата: Четвер, 31.01.2013, 10:09 | Сообщение # 16 |
Генерал-полковник
&&?>
| Другий дім
І Ну ось і все, звільняєм клас, І вже позаду всі екзамени у нас. А тих років шкільної варти Нам не забути, як ріднесенької парти. 2 р.
Приспів: Ми залишаєм рідні стіни, та не прощаємось, Додому всі обов’язково повертаємось, А школа наша - другий дім, це знаєш ти і знаю я . І ми повернемось, ще крутиться Земля.
ІІ Сюди прийшли ми малюками, Писали літери невмілими руками. Та вже дорослі йдемо в дорогу. Сльозинка падає до рідного порогу… 2 р.
ІІІ З останнім дзвоником, травневим днем, До вчителів своїх тихенько підійдем. За все подякуємо і скажем «Браво», Здоров’я й щастя побажаємо ласкаво! 2 р.
27.01.1985
|
|
| |
Avtor | Дата: Четвер, 31.01.2013, 10:10 | Сообщение # 17 |
Генерал-полковник
&&?>
| Щоб любити
І На небо подивись, не заглядай під ноги, Не думай про сумне - і не впадеш! Нехай тебе ведуть лиш зоряні дороги, А те, що на Землі, не забереш. Нехай тебе лиш зоряні дороги, А те, що на Землі, не забереш. На небо подивись, не заглядай під ноги, Не думай про сумне і не впадеш. Не впадеш, ти не впадеш. Не впадеш, не впадеш!..
ІІ Допоможи в біді і милостиню дай - Відчуєш, як підносять в небо крила. Ти на Землі будуй, будуй той справжній рай, Любов тобі дарує Божа сила. Ти на Землі будуй, будуй той справжній рай, Любов тобі дарує Божа Сила. Допоможи в біді і милостиню дай - Відчуєш, як підносять в небо крила. В небо крила, в небо крила, В небо крила, в небо крила…
ІІІ Не забувай про це, роби добро для всіх, У світ прийшли для того, щоб любити. Роздай себе до дна - і переможеш гріх, І будемо тоді ми вічно жити. Роздай себе до дна - і переможеш гріх, І будемо тоді ми вічно жити. Не забувай про це, роби добро для всіх - У світ прийшли для того, щоб любити, Щоб любити, ми - щоб любити, Я – щоб любити, ти – щоб любити!.. 14.11.1999
|
|
| |