IMZ | Дата: Вівторок, 05.05.2015, 10:19 | Сообщение # 1 |
Рядовой
| Афоризми від Леоніда Стрельника. Ч.3 *** - Що таке кохання, знаєш, моє золотко? - Дівчинці даю цукат, а самому солодко. *** З імли тисячоліть ведеться так на світі: Хто знає більш за всіх, той ходить у лахмітті. *** Не нарікай на те, що маєш лиш свитину. Не знаючи біди, як щастю взнаєш ціну? *** Допоки юний шал у неміч не перейде, Хто ж золото жаги віддасть за років крейду? *** Невістко, будь багатою Та спереду горбатою. *** Для мене ти – ворог, для когось – рідня, Комусь ти – колодязь, мені – западня. *** Не женись за славою, юний сину мій, Похвала бо мудрості – в мудрості самій. *** За благосної днини ми лихо забуваєм, А за лихої днини добра не пам’ятаєм. *** Ліпше послизнутись каблуком, Аніж послизнутись язиком. *** Одній лиш каменюці, напевно, все одно – Чи вкрай дороги лежати, чи канути на дно. *** Ми лівші: Леонардо да Вінчі, Шевченко і я. Та ніхто нас не сплутає, навіть дружина моя. *** Якби не запахущий мед, Чи славив би бджолу поет? *** Ти гостей бажаних, друже, розважай, Але сонцю сходити не заважай.
|
|
| |
Avtor | Дата: Вівторок, 05.05.2015, 14:26 | Сообщение # 2 |
Генерал-полковник
&&?>
|
|
|
| |