Вітаємо Вас, Гость
Главная » 2014 » Грудень » 5 » «Іван Бондаренко – останній полковник Коліївщини». Презентація книги Евгена Букета в ЦТДЮ разом із студійцями
15:46
«Іван Бондаренко – останній полковник Коліївщини». Презентація книги Евгена Букета в ЦТДЮ разом із студійцями

05.12.14 року у Макарівському Центрі творчості дітей та юнацтва відбулась презентація книги дослідника історії Макарівщини, члена Правління національної Спілки краєзнавців України, редактора газети «Культури та життя» Евгена Букета «Іван Бондаренко – останній полковник Коліївщини». У заході приймали участь учні шкіл Макаріських ліцея та гімназії, вихованці ЦТДЮ ім.Д.Туптала, вчителі історії району, працівники бібліотек навчальних закладів. Почесними гостями заходу були Л.Г.Мех, президент Всеукраїнського Фонду «Журналістська ініціатива», кавалер ордена «Княгині Ольги», колишній редактор газети макарівської районної газети та С.С.Коваленко, директор видавництва «Стікс», кандидат технічних наук, видавець книги про Бондаренко. У заході прийняло участь понад 100 дітей та педагогів. Він проходив відповідно до Плану заходів з Програми патріотичного виховання у Макарівському районі. В обговоренні книги прийняли участь Семененко О.С., вчитель-методист Макарівського ліцею, Забишна Л.А., вчитель історії Ситняківської ЗОШ 1-111ступенів, Барановська Ніна Петрівна, бібліотекар Макарівської гімназії. Своїми піснями ті віршами підтримали презентацію члени літстудії «Сузір’я», члени Конгресу літераторів України Галина Герасименко, Владимир Хоменко та керівник студії, директор Центру Ігор Годенков, який вів презентацію. Від подарував Е.Букету та гостям книги та альманахи літстудії та новий СД -диск «15 років «Сузір’ю та його друзям. Електронні версії», виданий нещодавно до ювілею поетів ЦТДЮ та Макарова і присвячений також патріотичній тематиці, як і твори Евгена.
У виступах Л.Г.Мех та Коваленка С.С. було наголошено на великій патріотичній вазі книги Е.В.Букета та її потрібності для суспільства та зокрема молоді у наш час. Закінчилась презентація книги екскурсією в кімнату – музей Святителя Димитрія Ростовського Макарівского центру творчості імені Данила Туптала, яку провів член Національної Спілки краєзнавців України, автор книги про Св.Димитрія «Святі батьківщини не залишають» І.Л.Годенков. Е.В.Букет подарував Музею примірники своїх книг, залишивши автографи на згадку про сьогодняшнє свято.
Просмотров: 520 | Добавил: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]