Вітаємо Вас, Гость
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Наша творчiсть » Ваші вірші » Глеб 2002. Зерна доброти
Глеб 2002. Зерна доброти
AvtorДата: Понеділок, 16.03.2015, 21:07 | Сообщение # 1
Offline
Генерал-полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 1566
Репутация: 0
Що таке доброта? Чи є однозначна відповідь на це непросте питання? Мабуть немає. Адже в різних життєвих ситуаціях вона має доволі різну форму чи відображення.
Сьогодні я хотів би поговорити про неї у такій незвичній формі, як формі зернятка. Й це зернятко добра, межи людьми, передається добрим словом, ділом, послугою. Воно падає кожній людині прямо в душу. Але ми всі різні, й душі наші теж різні: в когось вона як бита, суха дорога – тут зерно впаде, та не проросте; в іншої – гарна, але заросла бур’янами Зла: жадібністю, ненаситністю, скупістю чи користолюбством – й вони притінять чи навіть заглушать ту зернинку.
Але на щастя є й родючі душі, нічим не забур’янені, я б назвав їх ПОЛЯ-ДУШІ. Це красиві людські душі: в них зернятко виростає у величне дерево ДОБРОТИ, яке дає сотні, тисячі таких же зерняток. Й ця щаслива людина, в душі якої маємо дерево ДОБРОТИ, знову через добре слово, діло чи послугу буде передавати зернята доброти іншим людям. Ось так й ходить по білу світу добро від людини до людини.
Й на сам кінець усім нам порада: завжди відкривайте свої душі цим зерняткам, щоб ДОБРО було вічним. Бо як душа добра, то й людина добра. А в її душі якраз й проростають ці зернятка
 
Форум » Наша творчiсть » Ваші вірші » Глеб 2002. Зерна доброти
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

До нас заходили
Учасники: