Оксана Донченко (Львів). "Подаруночки"
|
|
Avtor | Дата: Субота, 19.01.2013, 22:45 | Сообщение # 31 |
Генерал-полковник
&&?>
| *** Сонце зранку за хмарами — Осінь уже на дворі, Фоном — дощик, як марево, І радістю сум покоримо — Я думи шикую парами.
Від успіху не застрахована І від Любові не схована, Радість зростає в дорозі. А Сонце сміється крізь просинь!
Небо прикликало Сонечко, А вітер прибрав хмаринки! Даром щастя прикотиться, І зловлять веселку краплинки! — Я вчуся рости, Богородице.
Літечко в гості до осені — Юністю зрілість прикрасило. Боже! Прости мій спротив — Обережи від лукавства, Волю даруй для польоту!
30. 09. 2009
|
|
| |
Avtor | Дата: Субота, 19.01.2013, 22:48 | Сообщение # 32 |
Генерал-полковник
&&?>
| Викохав сад… Викохав доньку, як квітоньку… З народного Любов — це компетентна турбота, з повагою. Е. Фромм *** Кохають і дітей, і поле… О, знову в серденьку печаль — Хіба забула, що це слово Абстрактну не приймає даль? Несу проявлену Любов, Несу в весняному розмаю — Я не працюю — я кохаю.
15. 10. 2009
|
|
| |
Avtor | Дата: Субота, 19.01.2013, 22:49 | Сообщение # 33 |
Генерал-полковник
&&?>
| Канвою Небу, ясним світлом Огорнутим покровом тіла Хотіла б бути я у світі… А ти дивуєшся, що так Незмірно ллються почуття. Направду, це для мене знак — Як Бог приходить у життя.
16. 10. 2009
|
|
| |
Avtor | Дата: Субота, 19.01.2013, 22:53 | Сообщение # 34 |
Генерал-полковник
&&?>
| *** Кохають люди — так буває, Однак, бува — в розпусту пхають, Хоча, можливо, не від злості, А, як в наркотики — для млості.
Не плутай похоті з любов’ю, Не підміняй Любов собою — Якщо не гониш за журбою.
15. 10. 2009
|
|
| |
Avtor | Дата: Субота, 19.01.2013, 22:54 | Сообщение # 35 |
Генерал-полковник
&&?>
| А дід з любові бабі око вибив… З народного *** Кохав одну Бабусю Дід — Оце нам пригадати слід! Характер був у нього строгий; А якось Дід забув про Бога — На личку видно результат…
Не поламаєш в хаті лад — Як Божих слухаєш порад.
17. 10. 2009
|
|
| |
Avtor | Дата: Субота, 19.01.2013, 22:57 | Сообщение # 36 |
Генерал-полковник
&&?>
| *** Мене переклинило зовсім! А як? І в толк не візьму… Не бачу — на вулиці осінь І в вічному літі живу! Я диво плекаю і досі.
Форма для тебе люба І вибір, звичайно, твій. Лице і характер, і діло, І приязні простір ясний. А гарно як, друже мій!
Е, з ним буває так непросто — Радіє і печаль несе, Охопить полум’ям бажання… Скажи, хіба оце і все?..
Складні обставини в житті бувають — Тобі готовими на голову спадають… Одного разу зрозуміло стало — Родину на землі не обирали. Господь поможе зрозуміти кровних — Егоїстично не веди розмову.
А Бог? — так Він завжди поруч, Господь нам дарує щастя — Аби освятити всі дні, Підносить людей з напастей, Едем повертає мені.
14. 10. 2009
|
|
| |
Avtor | Дата: Субота, 19.01.2013, 22:57 | Сообщение # 37 |
Генерал-полковник
&&?>
| ГОСПОДИ СЛАВА ТОБІ!
|
|
| |
Avtor | Дата: Субота, 19.01.2013, 22:58 | Сообщение # 38 |