Вітаємо Вас, Гость
Главная » 2013 » Березень » 16 » 15 березня в Макарівський центр творчості ім. Данила Туптала завітали гості
22:54
15 березня в Макарівський центр творчості ім. Данила Туптала завітали гості
15 березня в Макарівський центр творчості ім. Данила Туптала завітали гості: епископ Макарівський, керуючий Макарівським вікаріатством Преосвященнійший Іларій: депутат Макарівської районної ради, голова благодійницької комісії районної ради, голова комісії з благодійництва Макарівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) та представники Макарівського благочиння. Вони зустрілися с директором центру творчості, керівником районної літературної студії «Сузір’я», головою Київської обласної організації «Конгрес літераторів України» І.Л.Годенковим та керівником фольклорно-етнографічного гуртка «Дивокрай» Т.М.Отрох, яки приділяють велику увагу саме духовному вихованню дітей у своїх гуртках. Директор центру Ігор Леонідович Годенков розповів про роботу закладу, наголосивши на тому, що навчальною проблемою, над якою вже багато років працює ЦТДЮ, є «відродження духовності засобами позашкільної освіти», поділився досягненнями і проблемами закладу, його гуртків, у цьому напрямку, розповів про велику роботу своєї студії у виданні альманахів та авторських збірок вихованців,. Він розповів про співробітництво і співтворчість з іншими творчими закладами і організаціями, а також про діяльність міжрегіональної творчої групи художників, поетів і музикантів «Амальгама», одним з керівників якої він є. Владика Іларій надав своє благословіння на проведення концерту поезії і авторської пісні групи «Амальгама», який відбудеться у мистецькій галереї «Печерська» у Києві 16 березня.
Керівник фольклорно-етнографічного гуртка «Дивокрай» Тамара Миколаївна Отрох розповіла про участь своїх гуртківців у фестивалі авторської духовної пісні у Макарові (вона була головним його організатором), проведені фольклорно – етнографічні заходу духовного спрямування «Київська Русь. Від давнини до сьогодення», «Свято Української пісні», участь у міжнародних фестивалях «Благодатне небо» та ін.., в яких її вихованці посіли призові місця.
Під час бесіди було вироблено подальші спільні плани, Владика Іларій пообіцяв всіляко підтримувати роботу центру по духовному вихованню нашої молоді, а архімандрит Філарет (Єгоров) вніс цікаві пропозиції по організації нових творчих заходів на Макарівщині .

Просмотров: 555 | Добавил: Avtor | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]