Вітаємо Вас, Гость
Главная » 2015 » Вересень » 7 » Макарівський десант на міжнародному фестивалі «Інтереальність» - 2015
12:39
Макарівський десант на міжнародному фестивалі «Інтереальність» - 2015
5-6 вересня у Києві відбувся вже втретє Міжнародний музично- літературний фестиваль «Інтереальність», започаткований у 2013 році з ініціативи Конгресу літераторів України, ЛІТО «Київ поетажний» та учасників інтернет - сайту «Стихи.ру». Три роки тому вони вперше зустрілися «у реалі» після проведення заочного поетичного Конкурсу, підсумки якого було оголошено на фестивалі разом із нагородженням лауреатів та виступами учасників. За підсумками конкурсу було видано книгу із творами учасників.
Три роки поспіль учасниками цього дійства є й макарівські поети та музиканти. Так і в цьому році представники Центру творчості дітей та юнацтва імені Д.Туптала, члени Конгресу літераторів України Ігор Годенков (поезія), Володимир Хоменко (авторська пісня) та Галина Герасименко (поезія) гідно представили творчість Макарівщини на високому заході й отримали Дипломи лауреатів, в яких написано: «За високу творчу майстерність та активну участь у роботі фестивалю». Поряд із авторами - виконавцями, поетами та письменниками із Білорусі, друзями з Росії, колегами із різних регіонів України, в тому числі й східного регіону країни, пісні В.Хоменка, філософськи та патріотичні вірші І.Годенкова, роздуми про кохання Г.Герасименко звучали гармонійно й досить вагомо, й Дипломи їм було надано під гучні оплески присутніх та крики «Браво!» Ігору Годенкову було вручено також авторський екземпляр книги, виданої за підсумками цьогорічного поетичного конкурсу «Наедине со всеми», де серед інших надруковано його вірші.
Але головним в цьому святі незаперечно було спілкування близьких по духу людей, знайомства, зустрічі із друзями по минулорічному фесту, обмін виданими книжками, домовленісті про спільну участь у майбутніх літературно-музичних проектах, дружнє спілкування. Ну, й зрозуміло, - таке дуже потрібне в нас час бажання миру й нормальних відносин між регіонами нашої країни та України з Росією. Бажання миру було лейтмотивом виступів всіх учасників «Інтереальності» - 2015.
Просмотров: 350 | Добавил: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]