Вітаємо Вас, Гость
Главная » 2013 » Квітень » 7 » Вітаємо наших співаків з вдалим виступом на відбірковому обласному етапі "Калинового дзвону"
19:55
Вітаємо наших співаків з вдалим виступом на відбірковому обласному етапі "Калинового дзвону"

7 квітня у м.Гостомель відбувся відбірковий етап обласного вокального конкурсу "Калиновий дзвін". Наш район і Центр творчості на ньому представляли Грігус Валерія (ЦТДЮ, кер. Павло Скляров), Онищенко Тетяна (РБК, кер. Обухівська Л.В.), Матейчук Денис (Макарівський ліцей, кер.Обухівська Л.В.), Мірошкіна Анна (Бишівська ЗОШ 1-111ст., кер.Л.Мірошкіна), Федоренко Вікторія (ЦТДЮ, кер. Федоренко О.І.) та вокальний ансамбль "Акварель" (кер. Обухівська Л.В.)

Всі учасники виступили достойно, жюрі особо відмітило виступи Валерії Григус, Тетяни Онищенко, Дениса Матейчука. Інформацію про фіналістів, яки приймуть участь в гала-концерті у с. Калинівка Броварського району (звідці і назва вокального конкурсу, тут він зародився) 13 квітня буде надана жюрі найближчим часом. Студія "Сузір'я" вітає своїх друзів-співаків, яким допамагали наші танцюрісти з "Промінців" (кер. С.Перепелиця) та "Ясочки" (кер. О.Смоленська), із гарним виступом!


Фотозвіт про свято в Гостомелі можна подивитися за адресою http://my.mail.ru/mail/godenkov/photo?album_id=6843
Просмотров: 584 | Добавил: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 007  
0
Що стосується пісні ,яку виконувала Т.Онищенко вона співала її не сама, а з допомогою Н.Матвієнко. Ганьба.Викладач вам за це великий мінус.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]