Вітаємо Вас, Гость
Главная » 2013 » Травень » 17 » З нагоди Дня всеукраїнської газети «Позашкілля»
22:11
З нагоди Дня всеукраїнської газети «Позашкілля»
14 травня у Київському міському будинку учителя з нагоди Дня всеукраїнської газети «Позашкілля», яка святкувала своє 6-річчя, зібралися представники позашкільної освіти з різних регіонів України. Перед присутніми виступили редактор газети О. В. Калюжна з вітальним словом від редакції Всеукраїнської газети «Позашкілля»; спеціаліст Міністерства науки і освіти А. Д. Середницька з доповіддю « Підготовка педагогічних кадрів позашкільної освіти як один з важливих напрямків функціонування і розвитку позашкільної освіти»; голова Асоціації позашкільних навчальних закладів України Т. І. Свирська, яка розповіла про співпрацю Асоціації ПНЗ з виданням «Позашкілля» та провела засідання дискусійного клубу на тему «Якість позашкільної освіти: дійсність та перспектива».
Від делегації Київської області до слова було запрошено директора Макарівського ЦТДЮ ім.Д.Туптала, керівника літстудії «Сузір’я», голову Київської обласної організації «Конгрес літераторів України» І.Л.Годенкова. Ігор Леонідович в своєму виступі підкреслив важливість саме роботи позашкільних закладів у справі виховання нашої молоді, розповів про роботу Макарівського ЦТДЮ і літстудії «Сузір’я», і подарував присутнім щойно виданий вже дванадцятий альманах «Сузір’я» з символічною назвою «Кроки». Він побажав газеті і всім позашкільникам нових успішних кроків до вдосконалення майстерності, нових висот творчості та духовності, а також прочитав один з власних віршів до цієї теми.
Після нагородження кращих дописувачів газети науковцями Києва було проведено майстер-класи з педагогічної майстерності, педагоги знайомилися з колегами з інших регіонів, обмінювалися досвідом у живому спілкуванні. Свято було не лише добро організовано, але вийшло корисним для кожного учасника.
Просмотров: 736 | Добавил: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]