Вітаємо Вас, Гость
Главная » 2013 » Лютий » 12
Літстудія "Сузір'я" вітає свого друга. автора багатьох альманахів студії Діну Свиридівну Нетребу з 25-річчям її історико-краєзнавчого клубу "Пошук"! Здоров'я Вам, натхнення і нових героічних звершень, Хай збудеться все, про що Ви мрієте, хай Господь дасть Вам багато сил і часу досягти омріяного!
Ми приєднуємось до тих вітань. які Ви сьогодні отримали від колег по Центру творчості, райкому профспілки працівників освіти, Макарівської селищної ради, райдержадміністрації і районної ради. а головне - від своїх вихованців. Ми Вас любимо!

Переглядів: 624 | Додав: Avtor | Дата: 12.02.2013 | Коментарі (0)

9 лютого у м. Київ відбувся 3-й з'їзд Всеукраїнської Творчої Спілки "Конгрес Літераторів України". Делегати від 13 областних організацій зібралися для підведення підсумків роботи і визначення нових завдань Спілки у мальовничому концертному залі Київського національного музею Т.Г.Шевченка. Найбільшою була делегація конгресменів від Київської області, серед членів якої були макарівські поети і члени літстудії "Сузір'я" Макарівського ЦТДЮ ім.Д.Туптала (Св.Димитрія Ростовського) Ігор Годенков, Паша Гран, Галина Герасименко, Світлана Ходаківська та Вікторія Лещенко. Саме Київська обласна і зокрема Макарівська районна організія Конгресу була широко задіяна в організації Всеукраїнського літературного форуму, який пройшов дуже успішно. До речі, у звітному виступі Голови Правління КЛУ О.І.Коржа та Голови ревізійоної ... Читати далі »
Переглядів: 582 | Додав: Avtor | Дата: 11.02.2013 | Коментарі (0)