Вітаємо Вас, Гость
Главная » 2015 » Травень » 14 » Талановиті діти навчаються у талановитих дорослих. Зустріч вихованців ЦТДЮ з членом Конгресу літераторів України Галиною Герасименко
18:26
Талановиті діти навчаються у талановитих дорослих. Зустріч вихованців ЦТДЮ з членом Конгресу літераторів України Галиною Герасименко
13.05.2015 р. у Соснівській I-II ступенів та Вільненській ЗОШ I-II ступенів Макарівського району на Київщині пройшла творча зустріч з відомою макарівською поеткою, членом Конгресу літераторів України Галиною Герасименко.

Вихованці театральних гуртків с. Бишів та с. Вільне та гурток авторської пісні "Патріот" Центру творчості дітей та юнацтва ім.Д.Туптала підготували Галині Михайлівні сюрприз – читали її вірші та співали пісні написані на її тексти.

На зустрічі Галина Михайлівна вручила грамоти переможцям районного конкурсу читців, який пройшов у лютому цього року та подарувала керівнику гуртків Піковській Оксані Валентинівні свою збірку поезій.

Дітям, вчителям, батькам дуже сподобалась різнопланова творчість Галини Герасименко, з цікавістю вони слухали пісні та вірші у виконанні своїх однолітків (читали учні від 1-го по 10-й клас). Любов"ю до України, його народу були пронікнути твори,щ о виконувалися, вічні загальнолюдські та національні цінності, патріотизм - на ціх засадах проходили поетично-музичні зустрічи у у Соснівській та Вільненській ЗОШ I-II ступенів.

Тільки про одне жалкували – дуже мало, коротка програма. Ми пообіцяли, що це тільки початок і наші творчі зустрічі з поетами Макарівщини продовжаться восени.

Вірші читали:

Фіда Оля (2 кл.). Кот Анна (10 кл.) – театральний гурток с.Бишів;

ЗахарчукАльона (1 кл.), Семенченко Аня (2 кл.), Безоглюк Валя (5 кл.), Хоменко Наталя (5 кл) – театральний гурток с.Вільне.

Співали Анастасія Плахотнюк та Олександр Михалочкін – гурток авторської пісні «Патріот» с.Бишів.
Просмотров: 409 | Добавил: Avtor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]