Вітаємо Вас, Гость
Главная » 2015 » Травень » 05
Започаткований з легкої руки Тамари Отрох - керівника творчого об’єднання „Дивокрай” районного Центру творчості дітей та юнацтва імені Данила Туптала фестиваль макарівських самобутніх поетів і виконавців власних творів зажив популярності серед прихильників бардівського руху. Наразі відбулося третє зібрання відомих в нашому районі і далеко за його межами музикантів, котрі у своїй творчості до слів додали мелодійні звуки, що в знаменнику склали неповторні пісенні композиції.
Відкрив і як, мовиться, благословив цьогорічний фестиваль директор ЦТДЮ Ігор Годенков. Він, зокрема, зазначив, що на це зібрання прибули люди близькі по духу, котрі вміють самі писати і виконувати пісні, поетичні твори, вміють слухати й інших. А це таке щастя, коли тебе слухають і чують тебе.
- Барди, - сказав Ігор Леонідович, - є певною мірою пророками, тому що прагнуть спонукати кожного осмислити сьогодення і віщують про майбутнє. Вони теж є Воїнами Світла, котрі вносять в цей світ добро, талант, крас ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: Avtor | Дата: 05.05.2015 | Коментарі (0)